Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK

31. juli 2019

ECIT Servio A/S søger elev

ECIT Servio A/S varetager økonomifunktionen for en række spændende virksomheder, heriblandt Karmameju, Cosmo Film (Tinka’s Juleeventyr m.fl.), Fridthjof Film (Alle for Tre m.fl.), Repeat Fitness, PostNord Logistics TPL og andre danske datterselskaber af udenlandske koncerner samt mange andre forskellige virksomheder.

Som elev hos ECIT kommer du rundt om hele økonomifunktionen (debitor, kreditor, løn, rapportering, budgettering m.v.) for mange forskellige virksomheder. Du kommer til at indgå i et team af erfarne økonomifolk, som har selvstændigt ansvar for en række virksomheder.

Vi bruger de sidste nye IT systemer til scanning, Business Intelligence, økonomistyring og der er derfor et minimum af manuelt tastearbejde/bogføring. Som elev vil du få lejlighed til at vokse med opgaverne. Du vil ret hurtigt få direkte kontakt med vore kunder og kundernes interessenter. Når du er klar til det, vil du få et selvstændigt ansvar for dine ’egne’ kunder.

Vi er en virksomhed i stærk vækst og er afhængige af at den enkelte medarbejder engagerer sig i vores og vore kunders udvikling og vækst. Det skal være en FEST at gå på arbejde – med det forstår vi:

  • Fagligt højt niveau
  • Effektivitet i alt vi gør
  • Samarbejde om at nå resultater
  • Trivsel – vi skal ha’ det godt.

Vi er en del af en hastigt voksende koncern med 1000 medarbejdere, 1 mia. NOK i omsætning og aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark. Vi vokser massivt hvert eneste år, både lokalt og internationalt og har brug for talenter, som værdifulde ressourcer i den fortsatte vækst.

For den rette person vil der være spændende karrieremuligheder, hvor der efter endt elevtid vil være mange muligheder for fortsat udvikling, som fagansvarlig, teamleder, controller eller andet i Danmark eller internationalt.

Vi søger en engageret, ansvarsbevidst elev med EUX, HHX, STX eller lignende, som kvalificerer dig til en elevplads og opstart på HD. Du er udadvendt, imødekommende, god til at skabe relationer og går til arbejdet med godt humør. Du skal være klar til at lære og tage udfordringerne op som de kommer.

Vi forventer, at du indenfor første år starter på HD studiet, som ECIT støtter op om. Til gengæld kan vi tilbyde en interessant arbejdsplads, med stor fleksibilitet og en høj grad af selvstændigt ansvar. Du kommer ikke til at kede dig!

Du bestemmer selv din arbejdstid indenfor tidsrummet 8-17 og stillingen aflønnes i henhold til gældende takster for elevansættelse. Du får en spændende arbejdsplads med attraktiv frokostordning, fitness faciliteter, sociale arrangementer (fredagsbar, julefrokost, sommerfest mv.), som ligger tæt på Høje Taastrup station.

Send din ansøgning bilagt CV til hr@servio.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Mette Overmark på 20 90 03 21 eller mbo@ecitservio.dk. Vi forventer opstart efteråret 2019.