Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK

6. januar 2018

ECIT Servio søger 2 trainees til Skandinaviens hurtigst voksende økonomivirksomhed

Fremtid tilbydes

Lad os gå direkte til biddet. Vi er en del af Skandinaviens hurtigst voksende økonomivirksomhed. Faktisk er vi gået fra 0 – 1000 medarbejdere på kun 5 år og vi har ikke tænkt os at stoppe foreløbig. Det er selvfølgelig derfor, vi tilbyder dig, din energi og dine evner en fremtid hos os.

Vores kunder kan kun vokse, hvis vi hjælper dem

Helt konkret er vi vores kunders outsourcede økonomiafdeling og vores job er, at levere lige præcis de tal, den rådgivning og den sparing de har brug for. Det er derfor, vi i vores kommunikation siger, at vi står vi lige bag dem. Din opgave bliver at hjælpe os med, at hjælpe vores kunder med, at når deres mål om vækst.

Vi arbejder ikke for hvem som helst, så det kommer du heller ikke til.

Vi er en nordisk koncern med hovedsæde i Oslo, 1000 medarbejdere og ca. 1 mia. I omsætning. Det betyder at vi er store nok til, at arbejde for de mest interessante virksomheder. Så det gør vi. Bl.a. ARKK Copenhagen, Karmameju, Repeat Fitness, Cosmo Film m.m.

Man må godt have det sjovt, mens man er dygtig

Vores medarbejdere er både vores største aktiv og vores kunders garanti for, at vi holder, det vi lover. Derfor er I hver især bedre end gode og håndplukket fra øverste hylde. Men faglighed er en ting, personlighed en anden. Begge dele vægter vi lige højt, for vi skal have det sjovt, mens vi er dygtige.

Der er plads på holdet, hvis du passer til holdet

Lige nu søger vi 2 trainees, der både passer ind og kan gøre os bedre. Mens I læser HD vel at mærke. Det kræver at I kan samarbejde og kommunikere, at I er ansvarsfulde, har overblik og kan holde mange bolde i luften samtidig. Til gengæld lærer I faget grundigt fra bunden og får en unik mulighed for på sigt, at spille en central rolle i virksomhedens fortsatte vækst.

Send en ansøgning hvis du synes, du passer til holdet.
Så kan vi se, om vi er enige.

Send din ansøgning til hr@ecitservio.dk. Hvis du vil vide mere om os eller selve forløbet, er du velkommen til at ringe til Mette Britt Overmark på 20 900 321 eller sende en mail på mbo@ecitservio.dk. Vi forventer opstart medio august 2018.