Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK

Kundeansvarlig

Anette Drøgemüller

Om Anette Drøgemüller

Anette har været hos ECIT siden begyndelsen af 2017 og har ansvar for flere forskellige kunder, hvor hun arbejder både fra kontoret og hos kunderne. Hun var tidligere ansat hos Amagerbanken da den gik konkurs og overgik derefter til Banknordik. Hun har læst HD 1. del.

Hos ECIT fremhæver Anette kammeratskabet og omgangstonen som et stort plus. Hun sætter også pris på den stramme struktur, ansvaret og den direkte kontakt med kunderne.

Anette ved at kollegaerne siger om hende, at hun (i høj grad) er ordensmenneske. Men også at hun har et smittende godt humør og altid er klar til at hjælpe en kollega.

På den årlige Tivoli tur viser Anette klart, at ingen forlystelser i Danmark er vilde nok til hende. Det vildeste hun har prøvet er et 180 m bungee jump fra en bro ud over klipper!