Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK

Om os

Vi gør vores bedste, så du kan gøre dit bedste

Virksomheden

Vores mål er at nå dine mål

Hvis du outsourcer din økonomiafdeling til os, får du ikke bare de tal og rapporter du har brug for, du får også bedre tid til at fokusere på din kerneforretning. Vores forretning er nemlig optimeret til, at give dig bedst mulig information ved anvendelse af færrest mulige ressourcer. Det kan lade sig gøre fordi vores arbejdsgange, medarbejdere og systemer er skruet sammen til at understøtte virksomheder med fokus på vækst og udvikling. Det er derfor vi siger, at vi står vi lige bag, når du er på vej frem.

Ingen når deres mål alene

En del af noget større

Når du samarbejder med os, får du glæde af, at vi er en del af en nordisk koncern med hovedsæde i Oslo, 1000 medarbejdere og ca. 1 mia. i omsætning. Det betyder nemlig at vi trækker på langt større erfaring og flere kompetencer end vi selv har siddende. Og det betyder igen, at vi står lige bag dig uanset hvor i Skandinavien, du har brug for det.

Skal vi stå lige bag dig?

Vil du vide mere om os og hvordan vi arbejder eller er du klar til at mødes, så skriv til os lige her.