Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK

Sådan arbejder vi

Du kan finde mange der er billigere, men ikke mange, der er bedre

Her kan du læse hvordan vi arbejder og hvorfor vi er alle pengene værd. Hvis det ikke er nok, er du velkommen til at læse vores kunders ord eller kigge ind til en kop kaffe.

Engagement

Vi er kundens økonomiafdeling. Det er den mest gennemgående udtalelse når vi spørger vores kunder – “I er jo vores økonomiafdeling”. Vi engagerer og involverer os i at udvikle kundens økonomiafdeling. Vi tager ansvar og indgår som en integreret del af kundens øvrige organisation.

Processer

Vi arbejder systematisk ud fra faste og aftalte arbejdsgange. Vore systemer og IT værktøjer understøtter arbejdsgangene. Fakturaer scannes og gøres tilgængelige online. Rapportering sendes automatisk via Business Intelligence værktøjer. Arbejdsgange og systemer er under konstant udvikling. I samarbejdet med ECIT bliver kundens rutiner og værktøjer effektiviseret.

Rapportering

Økonomiafdelingen skaber værdi for virksomheden ved at give ledelsen beslutningsstøttende information. Rapporteringen skal være korrekt, opdateret, relevant og tilgængelig. ECIT’s controllere leverer rapportering på højt niveau, som giver kunden de bedste forudsætninger for at styre virksomhedens udvikling.

Kompetencer

Som kunde hos ECIT har man adgang til kompetencer på alle relevante niveauer – CFO/økonomidirektør niveau, økonomichef/controller, erfarne bogholdere og effektive assistenter. Vi sørger for at de rette kompetencer, bliver matched med de rette opgaver. I det daglige arbejde har både medarbejdere og kunder et bredt kompetence netværk at trække på.

En god dag for dig, er en god dag for os

Kunderne har ordet

 • “Vores valg faldt på ECIT fordi vi oplevede fornuftig og ‘nede på jorden’ indstilling, hvor fokus var på at give os en rigtig god økonomifunktion og ikke sælge en masse tillægsydelser.”

  Jens Ulrik Pedersen
  Adm. Direktør, Koncern TV & Filmproduktion A/S

 • "Vi har siden 2007 outsourcet bogholderi, regnskabsfunktion og løn til ECIT og dette betyder at vi kan fokusere på vores forretning. Vi er i trygge hænder hos ECIT og vores økonomifunktion kører gnidningsfrit og med stor præcision. Jeg kan på det varmeste anbefale ECIT."

  Henrik Rasmussen
  Adm. direktør, Novicom

 • "Vores samarbejde med ECIT har gjort hverdagen nemmere. Det fungerer godt i hverdagen og ECIT har medvirket til at minimere antallet af administrative processer hvilket giver os mere tid til at fokusere på kerneområdet."

  Mikael Iuel-Brockdorff
  Adm. direktør, Accobat

Skal vi også stå lige bag dig?

Vil du vide mere om os og hvordan vi arbejder eller er du klar til at mødes, så skriv til os lige her.