Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK

25. februar 2018

Tv serien Greyzone

I aften starter tv-serien Greyzone / Gråzone i Danmark på TV2. Det er en samproduktion mellem flere nordiske lande, så den bliver sendt over hele norden.

ECIT har spillet en væsentlig rolle i tilblivelsen af serien. Vi har fulgt den fra udviklingsprojekt hos producenten Cosmo, som har været samarbejdet med ECIT gennem mange år, og helt frem produktion og nu premieren.

”Alle der har være i kontakt med jer, omtaler jer som det bedste bogholderi de har oplevet i vores branche – Tak for det!” – Tomas Hostrup-Larsen, Cosmo Film

Under produktionen har ECIT stået for al lønudbetaling, registrering og afregning af udlæg (en væsentlig opgave i branchen), indscanning, registrering og betaling af samtlige fakturaer fra leverandører. Herefter regnskab, udarbejdelse af ugentlige cost-rapporter og opfølgning på produktionsbudgetter.

Det har været sjovt at følge projektet og heldigvis har Cosmo også været glad for samarbejdet. Nu glæder vi os til at følge serien. Vi håber den bliver en stor succes og vi får lov til at medvirke i flere sæsoner.

Vi har flere forskellige kunder inden for branchen og har opbygget en stor erfaring i at håndtere de særlige forhold der gælder for film- og tv branchen.