Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK

Ydelser

Lad os gå direkte til biddet.

Outsourcing af økonomifunktionen

Lad os gå direkte til biddet. Vi hjælper vores kunder med at professionalisere deres økonomifunktioner, så de på alle niveauer lever op til ledelsernes krav og forventninger. Det har vi gjort de sidste 10 år og det har vi tænkt os at blive ved med. Det kan lade sig gøre fordi vi evner at forstå din virksomheds rutiner, udfordringer og behov og ikke mindst at omsætte den viden til den mest optimale løsning for dig. Prisen afspejler kvaliteten og er den samme hver måned.

Læs mere


Løn

Der må ikke ske fejl, når det kommer til udbetaling af løn. For der skal både betales husleje og sættes mad på bordet i de små eller store hjem. Derfor tager vi lønudbetaling mere end alvorligt og effektiviserer processerne, så risikoen for fejl er reduceret markant.

Læs mere

Bogholder

Vi tilbyder landets mest fleksible bogholder. Så uanset om du har brug for, at vi sidder hos dig eller hos os, at vi bruger dit system eller vores eller om det skal være en gang om ugen, hver måned, kvartal eller år, så giv et kald og så holder vi dit bogholderi ajour.

Læs mere

Interimsassistance

Hvis du af en eller anden grund, ferie, sygdom eller pludselig vækst, ikke har den eller de medarbejdere du har brug for, kan du låne en af vores, lige så længe det skal være.

Læs mere

Datterselskab af udenlandsk koncern

Vi har stor erfaring med at varetage alle områder af økonomifunktionen til glæde for både hovedkontoret og den lokale ledelse og organisation. Vi stiller nemlig gerne op til sparring, leverer rapporter til hovedkontoret af høj kvalitet og til tiden, varetager alt omkring månedsluk og giver lokale sælgere direkte adgang til systemet, når de skal fakturere. Bl.a. Hvis du synes det lyder interessant møder vi gerne op og fortæller hvordan vi præcis kan hjælpe dig.

Skal vi også stå lige bag dig?

Vil du vide mere om os og hvordan vi arbejder eller er du klar til at mødes, så skriv til os lige her.