Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK

Lønadministration

Har I styr på jeres løn?

Lad os tale om jeres lønbehov

Der må ikke ske fejl, når det kommer til udbetaling af løn.

For der skal både betales husleje og sættes mad på bordet i de små eller store hjem. Derfor tager vi lønudbetaling mere end alvorligt og effektiviserer processerne, så risikoen for fejl er reduceret markant.

Ved at outsource lønbehandlingen til ECIT SERVIO effektiviserer du jeres interne arbejdsprocesser. Vi råder over de kompetencer og systemer, der skal til, og med mange års erfaring på området kan vi både sikre en høj kvalitet i arbejdet og evnen til at stille skarpt på særlige udfordringer.

Whitepaper

Download "Outsourced eller egen lønfunktion?"

Vi varetager jeres virksomheds lønadministration fra A-Z

Vi stiller også skarpt på netop din virksomhed. Vi sørger for at tilpasse os dine strukturer, så vi bliver en naturlig og integreret del af arbejdsrutinerne.

Skab tryghed og faste rammer omkring lønhåndtering

Både medarbejdere og ledelse skal føle sig 100% trygge ved, at der er styr på alle processerne, så lønnen køres til tiden og er helt korrekt.

Bliv ringet op

Og lad os tale om jeres behov inden for lønadministration