Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK

Hel eller delvis outsourcing af økonomifunktion

En økonomifunktion med fokus på vækst og udvikling

Lad os tale om jeres behov

Lad os gå direkte til biddet.

Vi hjælper vores kunder med at professionalisere deres økonomifunktioner, så de på alle niveauer lever op til ledelsernes krav og forventninger. Det har vi gjort de sidste 10 år og det har vi tænkt os at blive ved med.

Det kan lade sig gøre fordi vi evner at forstå din virksomheds rutiner, udfordringer og behov og ikke mindst at omsætte den viden til den mest optimale løsning for dig. Prisen afspejler kvaliteten og er den samme hver måned.

Ved at stille skarpt på netop din virksomheds rutiner, udfordringer og behov skræddersyer vi den mest optimale løsning. Hvor det er hensigtsmæssigt, genanvender vi de velfungerende arbejdsgange og metoder, som vi benytter hos andre virksomheder.

Whitepaper

Guide til indkøb af outsourcingydelser

Akut behov for assistance til din regnskabsafdeling?

Hos ECIT SERVIO kan vi levere professionelle konsulenter, der altid står til at hjælpe som bogholder, regnskabsassistent, controller eller CFO.

Vi arbejder selvfølgelig i alle økonomisystemer

Systemmæssigt tager vi udgangspunkt i jeres eget økonomisystem f.eks. SAP, Oracle eller AX eller vores eget hostede MS Dynamics NAV.

Bliv ringet op

Og lad os tale om jeres ønsker til ekstern økonomifunktion